• Echt bijzonder hoor een kleine twintig jaar niks meer met Austins gedaan, maar  ik moet eerlijk bekennen dat het was of er niks was veranderd ja andere mensen dat wel,  Maar het leuke van deze hobby is dat je met deze groep Austin vrienden het idee hebt dat je ze al jaren kent en ze je ook het gevoel geven dat je van harte welkom ben.

  Nou zal een ieder ook zijn opgevallen dat Jody dan ook wel zijn stinkende best gedaan heeft om ons het gevoel te geven dat we van harte welkom waren en het ons aan niets mocht ontbreken. Hartelijk dank daarvoor. Degene die er niet bij waren hebben echt iets gemist heerlijke lunch, lekkere wijn, en goed gezelschap. Ik moet eerlijk bekennen dat het eigenlijk ook wel een mooie vertoning was lekker officieel het bestuur achter de tafel en wij ervoor.  Maar ik kan niet anders zeggen dan dat al de zaken keurig voor elkaar waren, petje af en hartelijk dank namens alle leden voor al deze inspanningen.      

  Daarna na de nodige technische tips en tricks in de garage van Jody waar Willem Hol zijn kennis wel wilde delen over hoe het cardan van de Ten van Jody weer in elkaar moest. Die Willem is net een wandelende encyclopedie als het over de techniek van de Austins gaat.

  En dan de rondrit door het mooie Gooi waar Jody zich niet schaamt om het hele verkeer stil te zetten voor een paar mooie foto’s van de Austins in een prachtige omgeving. Maar ik moet eerlijk toe geven dat ze prima gelukt zijn. De fam Appelman die wij nog kende van twintig jaar terug reden met ons mee in de Ten. Al pratende kom je er dan achter dat je iemand een heel groot plezier kan doen omdat hij zijn cardan niet meer gerepareerd krijgt, en dat terwijl ik er nog 1 heb liggen, dus op de valreep nog net voordat ik voor vier maanden naar Suriname ga is het verhuisd naar ons lid Jos Noordam uit Doorn.

  De dag werd afgesloten met een glaasje en een hapje bij Jody thuis. Ik denk dat ik namens al de aanwezige mag spreken om Jody hartelijk te bedanken voor de gastvrijheid en het open stellen van huis garage en koelkast. Daarna op naar huis met in de slipstream ons denk ik voor deze dag wel het meest ver weg wonende lid uit Terschelling, Paul, die ik kon helpen aan de nodige ontbrekende delen voor zijn Ten. Dat is nou zo leuk aan deze club met zijn mensen dat je het gevoel hebt dat een ieder bereid is om je te helpen ongeacht rang, stand, of model auto. Hoop van harte na mijn terugkeer uit Suriname jullie weer te mogen ontmoeten.

  In Suriname maar eens op zoek hier of er hier niet  nog oude Austins zijn die nodig naar Nederland moeten. Geprobeerd mijn rechts gestuurde Land Rover hier naar toe te exporteren maar daar heeft Bouterse een stokje voor gestoken. Er mogen geen auto’s ouder dan 25 jaar het land in. Wat denk ik wel een goede maatregel is dit ter voorkoming van een rijdende autosloop hier op de wegen. Tja dan toch maar zo’n japanner v/h merk Toyota gaan rijden want Land Rovers zijn hier schaars. Ik wens jullie alle goeds vanuit het 32 graden warme Suriname waarin zon en heel veel regen prettig samengaan

  Austin groeten, Arie Oudhof